Aan de slag met de Free Spiritfeeders van Hareco HS

Op 2de Kerstdag besluiten Corne Rijnhout en twee van zijn vis maten om even naar de waterkant te gaan en de hengels van Free Spirit onder de loep te nemen! Na wat mannenpraat werd het toch tijd om even flink te smijten :) Corne was sowieso al verbaasd van de hengels maar na vandaag is hij helemaal om. Wat een power, wat een actie, wat een mooie buigingen!

Hij gaat zelf aan de slag met de HI-S special 390; dit is een fantastische hengel voor worpen richting de 100 meter en verder! Wat deze hengel heel speciaal maakt is dat deze, in welke omstandigheden dan ook, altijd secuur ingezet kan worden voor het vissen op 80+ afstanden!

En de HI-S special 330 11ft is toch wel schattig klein te noemen! Onder die blank huist een ware smijthengel 😅 De mannen stonden daarom ook verbaasd dat hij met deze hengel tegen de overkant aan kon gooien. De afstand naar de overkant bedroeg ruim 80 meter.Als snel stonden ze allerdrie op die afstand te gooien en te vissen. Van zo’n lengte verwacht je het in eerste instantie niet en toch kun je er met gemakt die afstanden mee bereiken. Met behoorlijk grote korven kun je er op een meter of vijftig perfect mee vissen.De afgelopen weken zijn de CTX serie feeders en HI-S Serie te bewonderen bij Hareco HS in Sliedrecht. Ga er gerust eens een kijkje nemen. Als is er iets niet op voorraad is onthoud dan dat deze feeders in de UK met de hand gemaakt worden en het soms een paar dagen kan duren voor ze vanuit de UK verzonden zijn. Gisteren zijn overigens ook de Daiwa molentoppers gearriveerd. Bestellen via de onlineshop van Hareco kan uiteraard ook. Leuker is het natuurlijk om de zaak eens te gaan bezoeken. De koffie staat klaar 😄✌️

www.harecohengelsport.nl

 Terug

28-12-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank