Ben jij klaar voor de strijd

Streetfishing is booming! Dagelijks trekken vele enthousiaste sportvissers de steden in om met weinig en licht materiaal de rovers van de binnenwateren de stuipen op het lijf te jagen. Ben jij ook zo verslaafd aan deze manier van vissen en ben je na een vakantie van veel vissen langs kades en oevers klaar om je te meten met andere streetfishers? Grijp dan nu je kans en doe mee aan de koppelcompetitie Streetfishing. Een competitie van drie dagen op zes plaatsen in Nederland waar jij met je partner in crime kunt laten zien wat jullie in huis hebben.

Dag 1
De strijd barst los op zaterdag 5 oktober in Tilburg en s`-Hertogenbosch (Sportvisserij Zuidwest Nederland). In de ochtend zal er in de binnenwateren van Tilburg gevist worden. Rond het middaguur zal er verzameld worden en word je gratis per bus naar `s-Hertogenbosch gebracht om daar de battle voort te zetten.

Dag 2 
Na een week van je assortiment aanvullen, haken slijpen en adrenaline opbouwen vervolgt de tour zich op zaterdag 12 oktober in het Limburgse land (Sportvisserij Limburg). Een ander gebied met andere wateren en tactieken. In Roermond wordt het startsein gegeven en met een gratis busreis tussendoor zal er in de namiddag gevist worden in Maastricht. 

 

Dag 3

De allesbepalende dag zal op zaterdag 19 oktober plaats vinden in Arnhem en Doesburg (Hengelsport Federatie Midden Nederland). De mooie wateren en kanalen, boordevol roofvis, zijn het toneel waarop de strijd beslist gaat worden en waar nog één dag alle skills ingezet kunnen worden. Uiteraard is er ook hier een gratis busreis geregeld om je van Arnhem naar Doesburg te verplaatsen voor de laatste eindsprint.

Na drie avontuurlijke visdagen zal bekend worden wie er als beste uit de strijd zijn gekomen. Naast de eer om als ‘heerser van het straatwater’ naar huis te gaan, wordt er ook gestreden om mooie prijzen. Er zijn prijzen te winnen voor zowel de competitie, als voor de drie afzonderlijke visdagen.

Actie! 
Ben jij er klaar voor om de strijd aan te gaan? Schrijf je dan in voor 29 september door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar dit mailadres. Deelname is mogelijk voor zowel jeugd (vanaf 10 jaar), als volwassenen. Meer informatie is te vinden in het reglement. Probeer snel een plek te bemachtigen, want je zal concurreren met maximaal 30 koppels! 

 Terug

07-09-2019
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank