Sjon Snijders en Bob Bomers winnen Maver Cup C.

1 September stond op de Leeghte en wedstrijd in het kader van de Maver Cup C op het programma. Vandaag geen 30 graden maar gewoon normale temperaturen van rond de 20 graden. Na zo’n temperatuurschommeling is altijd maar de vraag hoe de vis daar op reageert.

Normaal gesproken is de strategie op de Leeghte om met 4 delen te beginnen en dan te kijken wat er gebeurt. Als het goed is komen de beten dan vrij snel op gang. Dit was vandaag wel iets anders; je kon merken dat alles net iets trager ging.

In zo’n geval moet je kiezen voor een paar delen meer en ga je wat verder van de kant vissen. Een aantal leden van het team de Leeghte Maver XXL had zaterdag ook al een visdag achter de rug op de Slothoeve in Vinkel.

 

Als je dan weer op je thuishonk vist weet je meteen dat je het een klein beetje rustiger aan moet doen met het drillen van de vis. Het formaat dat er rondzwemt op de Leeghte is nu eenmaal een paar kilo zwaarder dan die op de Slothoeve.

Eerste werd vandaag het koppel Sjon Snijders en Bob Bomers met een totaal gewicht van ruim 101 kilo. Ze waren Dirk Hulleman, op stek 10, en Tim Bomers, op stek 2, die iets meer dan 78 kilo vingen de baas. Op de 3e plaats eindigden Cor Pellen en René Bomers met ruim 67 kg.

 

Volgende wedstrijd dinsdagavond 3 september. Dit is tevens de laatste avondwedstrijd van dit seizoen. Opgave bij René Bomers 0639615357 of via de site www.deleeghte.nl

 

 

 

 Terug

02-09-2019
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank