Familievisdag op 25 augustus

Op 25 augustus organiseert HSV Klokkeweel voor haar leden de jaarlijkse familievisdag en dit jaar gaat er gevist worden bij de kinderboerderij SKIK. Op deze dag viert SKIK haar 10-jarig bestaan en wordt het dus een dag met extra veel publiek en gezelligheid. De familievisdag is altijd een gezellige middag waarbij we u verwennen met een hapje en een drankje tijdens het vissen en waarbij er voor iedereen prijs is.  De winnende familie gaat met de wisselbeker naar huis.

We verzamelen om 13 uur bij kinderboerderij SKIK en het vissen eindigt om 16 uur.
Let op: er is beperkt plaats, dus wees er snel bij! Opgeven kan door deze mail te beantwoorden(visclubhoogkarspel@quicknet.nl  of via Whatsapp/telefoon: 06-38 234 333), graag het aantal deelnemers in het team vermelden en de naam van het team.
Beschikbare plaatsen worden vergeven op volgorde van aanmelding.
Na opgave hoort u of u een van de gelukkige families bent of dat er helaas geen plaats meer is. In dat laatste geval kunt u uiteraard de deelnemende families komen aanmoedigen.

Wat houdt zo’n familievisdag in?

Een team bestaat uit minimaal 2 personen die familie van elkaar zijn of elkaar als familie zien (goede vrienden/buren mag ook). Een van de deelnemers is maximaal 15 jaar oud en eentje is ouder dan 15 jaar.

Ieder team mag zoveel deelnemers hebben als zij willen, er wordt echter met maximaal 3 hengels gevist (omdat de stekken niet zo groot zijn).  Iedere gevangen vis die in de emmer/het leefnet belandt, is een punt.

De totale hoeveelheid gevangen vis per team wordt gedeeld door het aantal hengels waarmee gevist is (dus door 2 of door 3) en het team met de hoogste score per hengel is de winnaar.
Toegestaan aas: wormen, maden, brood. (u kunt van ons maden krijgen)

Wat heb je nodig om mee te doen?

Een hengel (ook te leen, dan graag van te voren melden dat u gebruik wilt maken van een leenhengel) met tuigje, een grote emmer of leefnet.
Als u wilt een kleed/stoel om op te zitten.
Wij zorgen voor lokvoer en maden. Wel graag een bakje meenemen voor lokvoer en een bakje voor maden.
Tijdens en na het vissen zorgen wij voor wat lekkers.
Deelnemers zonder vispas zijn toegestaan.
Inschrijfgeld is 5 euro per team (na aanmelding krijgt u een betaalverzoek, uw plek is gegarandeerd nadat de betaling is voltooid).

Overleg snel met uw familie/vrienden/buren en geef u op of kom gezellig kijken bij kinderboerderij SKIK op 25 augustus,

Hartelijke groeten van het bestuur van HSV Klokkeweel

 Terug

23-08-2019
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank