Grote naam van hoofdsponsor verplicht ook tot goede zorg.

EVEZET maakt dat al jaren waar!

(Persbericht) Ook Sportvisserij Nederland geniet al enkele jaren van de sponsoring door Evezet bij Nationale- en Internationale wedstrijden en gezien de resultaten doet Evezet dat zeker ook! WK- jeugd in Spanje is  weer achter de rug. Twee teams streden er om de eer en om de medailles. Team U20 was dit jaar podiumkandidaat en dit werd met een fraaie 3e plaats dan ook bevestigd. De U25 had het wat moeilijker maar presteerde bovengemiddeld.

Talentontwikkeling,

Dat wij als Evezet ons verbinden aan Sportvisserij Nederland dient vele belangen: nationale trots, resultaat, maar vooral de talentontwikkeling staat hoog in ons vaandel. De eigen teams presteren super maar ook de Individueel gesponsorde vissers draaien in de top mee.

Zowel in Engeland (Marc Rodger), België (Michael Meert) en Duitsland (Jens Dirksen) maar vooral in Nederland zijn onze nationale toppers bij de senioren bezig met hun opvolgers: de jeugd. We pakken talenten op en ondersteunen ze met raad en daad maar ook met een dosis info over de lokvoeren en hoe deze het meest effectief te gebruiken. Onze skills dragen we graag ook over op de talenten.

 
 

Dat we niet heel Holland kunnen sponsoren lijkt ons duidelijk, maar we dragen een ver boven gemiddeld steentje bij. Als dan de resultaten zo super zijn als die in de afgelopen jaren, dan denken we op het juiste spoor te zitten.

Bij de dames en jeugd zijn de talenten talrijk en met de juiste ondersteuning presteren ook zij op topniveau. Zo af en toe krijgen de senioren een draai om de oren van de jeugd, maar wij zijn er blij mee, want dat vertaalt inspanning naar resultaat.

 

Word jij nu niet door Evezet maar door een andere sponsor geholpen, wees daar dan trots op en draag het uit, net zoals onze toppers dat doen voor Evezet. En stel ze gerust vragen; ze helpen je waar ze al kunnen!

 

Volle netten waren aan de orde van de dag in Spanje.

Vissen kun je leren! Vissen is sport; nee beter gezegd topsport als jij dat wilt. De tijd die je in voorbereiding en vissen steekt loont, vraag dat maar aan mannen en dames in het Evezet blauw. Iedereen kan de top bereiken, de absolute top is wat lastiger maar wie niet waagt die niet wint.

Gebruikerstips door onze toppers op papier gezet,

Allereerst is het zaak te weten waar je vist en wat de omstandigheden zijn, belangrijk om te weten zijn o.a; de visstand, diepte, stroming, scheepvaart, kleur van het water en ook het aanbod van natuurlijk aas zoals larven, mosseltjes etc.

 

 

Dan is er de noodzaak minimaal  een zeef, of meerdere zeven, twee emmers, deksels en inzetbakken te hebben. Een accuboor met mixer is makkelijk maar niet zaligmakend! Een maatkan voor het toevoegen van water en een handige schepemmer voor het pakken van water aan de waterkant. Vaak red je het niet met de hand en dan is dit een prima hulpmiddel.

 

Bij het mixen van voer weten wat wel en wat niet kan is belangrijk, de juiste bevochtiging ook. Let bij het eindresultaat op de kleur van het voer en om de werking te checken kun je in een transparante bak kijken wat een voorbal in water doet. Test met en zonder aas!


Als je voert en dus ballen maakt is het belangrijk niet elke bal even hard aan te drukken, zo heb je werking tijdens de duur van de wedstrijd. Bij werpen en of cuppen is iets wat je moet uitproberen, hoe reageert de vis en reageert ze ueberhaupt?

Voertip Kanalen (tot lichte stroming) met een mooi divers bestand aan vis.

2 delen Team Sprit Super Brasem

1 deel Team Spirit Super Voorn

1 deel Dutch Pro

1/2 deel Dreamteam

Naar eigen inzicht na het aanmaken en zeven aan te vullen met een percentage Leem en of Turf

Wanneer klaar, op elke 3 kilo een zakje Evezet additief naar eigen keuze toevoegen

Succes!

 Terug

15-08-2019
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank