Waar haal je nu het beste zeeaas in Zeeland

Noordwelle is een rustig dorp op Schouwen – Duiveland. Het ligt vlakbij Renesse en het strand; Zierikzee is 10 minuten verderop. Er wordt in deze omgeving veel op zoutwater gevist. Sportvissers die richting Zeeland trekken om er een hengeltje uit te gaan gooien zijn er regelmatig op zoek naar een hengelsportwinkel die vers zee-aas kan leveren.

Leo Stoutjesdijk en Gijs Nederlof trokken er eens op uit in het Zeelandse. Ze brachten een bezoekje aan Ivo de Bruin in Noordwelle. Ivo is eigenaar van een hengelsportzaak die bekend staat om de topkwaliteit zee-aas. Daarnaast kun je er ook terecht voor al je materialen op het gebied van zeevissen. Ben je in de buurt op vakantie en je hebt geen hengels meegenomen; ook dat is geen probleem. Je kunt bij Ivo alles huren dat je nodig hebt. Echtgenote Jesca exploiteert er Pension Wielsteen; wat wil je nog meer als sportvisser.

Wij namen er eens een kijkje en pikten meteen wat zee-aas op voor het Mitchell zeevisteam.  Laten we in de winkel nu ook voormalig Pure Fishing directeur Leo de Jong tegen het lijf lopen.

Gijs Nederlof
Terug

27-03-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank