Dutch Feeder Squad aan kop bij Feeder Topcompetitie

Met slechts een handvol deelnemende teams is afgelopen weekend de Nationale Feeder Topcompetitie van start gegaan. Gevist werd er beide dagen aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Tiel.   Tijdens de eerste wedstrijd, zaterdag 23 maart, was het in drie van de vijf sectoren hard werken voor een paar vissen. Een enkele dikke voorn bepaalde de uitslag. In de vakken D en E werd best aardig vis gevangen.  Het Dutch Feeder Squad had de zaken zaterdag goed op de rit en won de wedstrijd met grote overmacht. Met slechts 8 punten, 1-1-1-2-3, gaven de heren de concurrentie het nakijken.

Tijdens dag 2 liet het team van Preston Innovations zien dat ze zich niet zomaar van de mat laten vissen. Tim, Arnout, Ben, Danny en Edgar, wonnen zondag met 10 punten, 2-1-3-3-1, de 2de wedstrijd. De winnaars van dag 1, het Dutch Feeder Squad, bleven steken op 16 punten, waardoor de achterstand van de concurrentie meteen een stuk kleiner is geworden.

In de tussenstand na twee wedstrijden gaat het Dutch Feeder Squad aan de leiding met 24 punten, Preston Innovations staat 2de met 27 punten. De derde en vierde wedstrijd worden in juli gevist aan het Eemskanaal in Groningen.  Terug

25-03-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank