Versla jij viervoudig wereldkampioen Bob Nudd

Ooit al eens tegen Bob Nudd willen vissen? Dan is dit je kans! BEAT BOB: Een unieke mogelijkheid om je krachten te meten met deze legendarische visser, die meerdere keren wereldkampioen is geworden… en met gelijke middelen! Op een water in Nederland waar hij midden tussen de andere vissers zal gaan zitten, dus geen kop of staartvoordeel. Versla je Bob, dan mag je de hele uitrusting mee naar huis nemen t.w.v. € 900 Hoe gaaf is dat?

BROWNING AMBASSADEUR Bob Nudd is al sinds vele jaren als prostaffer betrokken bij de promotie van het merk Browning in zijn algemeenheid en de ontwikkeling van alle nieuwe producten van Browning in het bijzonder. Logisch, een betere ambassadeur voor een hengelsportmerk is niet te vinden! Browning als hengelsportmerk is al van oudsher bekend  en die bekendheid zal alleen maar groter worden nu de Nederlandse hengelaars steeds beter de prachtige Browning producten weten te vinden en ook te waarderen.BEAT BOB: UNIEKE KANS!

In samenwerking met magazine Beet komt er nu een unieke mogelijkheid voor 14 lezers om niet alleen een keer te vissen met Bob maar zelfs om hem een keer te verslaan in een viswedstrijd met werkelijk zoveel mogelijk dezelfde kansen voor alle deelnemers. Met Bob in het midden tussen alle deelnemers! Er zullen 15 identieke, complete sets aan hengelsportmateriaal op 15 plekken naast elkaar langs het water die dag staan, inclusief voor iedereen dezelfde hoeveelheid van hetzelfde voer en ook dezelfde hoeveelheden van verschillende aassoorten die door de organisatie worden verstrekt.

De te gebruiken vislijnen worden vooraf tijdens de voorbereidingsperiode gemaakt door de deelnemers en bij iedereen staan dezelfde elastieken in exact dezelfde hengels gemonteerd. Kortom, voor iedereen exact hetzelfde materiaal, dezelfde kansen. Bob zal tijdens de wedstrijd midden op het parcours plaats nemen en verder worden de visstekken geloot.


VERSLA JIJ BOB?

Nu het meest unieke aan deze BEAT BOB wedstrijd: iedere deelnemer die een hoger vangstgewicht weet te behalen tijdens de 4 uur durende wedstrijd dan het vangstgewicht van Bob, mag de complete hengeluitrusting die aan de waterkant staat t.w.v. € 900 mee naar huis nemen! Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook nog drie andere, fantastische prijzen te winnen voor de drie vissers met het hoogste totaalgewicht (Bob Nudd uitgezonderd).

 

1e prijs:  Xitan Z6 pole 13m t.w.v. € 1200

2e prijs:  2eX-S#30 pole 13m t.w.v. € 470

3e prijs:  Magic Carp pole 11m t.w.v. € 240

Bovendien zal er nog een extra prijs zijn voor de algemene winnaar van de wedstrijd. De wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 20 juni. Nadere info over  tijden en viswater volgen nog.

MEEDOEN?

Wil jij deze unieke kans grijpen?  Klik dan op onderstaande link en vul je gegevens in én, zo origineel mogelijk, je motivatie waarom juist jij mee zou willen doen aan deze uniek wedstrijd. Wie weet ben jij een van de 14 geselecteerde vissers die wordt uitgenodigd voor deze wedstrijd. Vergeet dus niet je volledige adres- en telefoongegevens (+email) te vermelden! Succes! https://beet.nl/beatbob

 

 Terug

19-03-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank