Frans Wulterkens benoemd tot wedstrijdcoach Jeugd

Binnen Federatie Midden Nederland is met ingang van seizoen 2019 Frans Wulterkens aangesteld als Federatieve Wedstrijd Coach jeugd.  Frans is geen onbekende in het circuit, als verwoed wedstrijdvisser, ex international, ex coach maar bovenal sportvisser in hart en nieren is hij wekelijks ergens in Nederland te vinden bij viswedstrijden. Met name winterhavenwedstijden op voorn hebben zijn voorkeur, maar ook van een dagje feederen, op zijn tijd een karper vangen op een commercial of een dagje relaxt met een matchhengel vrij vissen kan hij echt genieten.

Vanuit een grote betrokkenheid bij het wedstrijdvissen wil Frans graag binnen onze federatie een bijdrage leveren om onze sport naar een hoger plan te brengen. Het doel is om jonge talenten via wedstrijdbegeleiders van hengelsportverenigingen in kaart te brengen en op regionaal niveau begeleiden richting de nationale wedstrijden. De talenten komen zo trapsgewijs in beeld bij bondscoaches en ontwikkelen zich verder als wedstrijdvisser.

 Om dit doel te bereiken worden er trainingen, clinics en wedstrijden georganiseerd waar jeugdleden met talent gratis aan deel kunnen nemen. Er zal minimaal één team deelnemen aan de Nationale Topcompetitie U20. De jeugdcoach wordt beter bereikbaar voor de deelnemende en toekomstige talenten via o.a. de website en facebook. Heb je nu al vragen, schroom niet en neem contact op.   Frans Wulterkens  06-51147916


Bron: Federatie Midden NederlandTerug

14-03-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank