Robin Roetenberg pakt de winst op de Leeghte

Afgelopen weekend werd er op de Leeghte weer een individuele wedstrijd gevist. Hoewel het op de meeste Commercials in deze tijd van het jaar niet meevalt om nog een visje te vangen, blijft het op de Leeghte wel doorlopen. Onlangs is er een nieuwe pomp geplaatst om ijsgang op de vijver tegen te gaan.

 

Er lag, voorafgaand aan de wedstrijd, toch nog een laagje ijs op de vijver. Geen probleem voor eigenaar Rene Bomers overigens; even een rondje varen en het probleem is opgelost.  Nou ja, opgelost. De ijsplaten schoven onder en over elkaar heen en dat betekent dat het niet overal mee viel om goed te kunnen vissen. Een gleuf ijsvrij maken en dan maar vissen.

Vandaag kon je eigenlijk alleen maar met de stok vissen omdat de vijver in het midden gewoon dichtgevroren was. Als je dan beet krijgt, top in het water en onder het ijs door de vis proberen te drillen. Je geloofd het niet maar de stekken die veel ijs hadden waren vandaag het best.


Het was weer een volle bak op de Leeghte.  Zo wist Robin Roetenberg op stek acht vandaag maar liefst 21.650 gram aan te bieden voor de weging. Goede 2de werd Eusebio Bordetas Moran op stek 10 met 20.530 gram. De 3de tenslotte was voor René Bomers. Vissend op stek 6 kon hij ruim 18 kilo ter weging aanbieden.

 

De volgende wedstrijd staat voor aanstaande op de agenda. Opgave bij René Bomers tel 0639615357 of via de site www.deleeghte.nl. Geef je snel op want vol= volTerug

05-02-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank