Duo Nijkamp Pellen oppermachtig aan Amsterdam Rijnkanaal

Zondag 27 januari stond al weer de laatste wedstrijd van de Wagensveld Hengelsport Winterkoppelserie op het programma. Het was zondag volle bak in Tiel mede door het verzetten van de koppelwedstrijd in Diemen kwamen er op het laatst nog enkele koppels bij. Met 40 koppels in totaal was het natuurlijk volle bak. Als dan de vangsten ook nog meevallen is het alleen maar leuker om een dagje aan het water te gaan zitten, toch?

In het A-vak ging de strijd tussen  de koppels van Vulpen/van Vulpen,  Deley /van Mourik en Gerrit de Groot en Peter Bergwerf. Het verschil was uiteindelijk slechts 1 of 2 visjes en werd in het voordeel van de gebroeders van Vulpen  beslist. Ook het koppel Kevin v Hattum / Evert Tijsen, die nog meededen voor het puntenklassement, visten een knappe vierde plaats.

In het B vak waren vandaag Ron Stoorvogel/ Dirk Ekkelenkamp degene die met de vakwinst naar huis gingen. Goede 2de werd het Jan Wagensveld / Ed Rodenkerker . In dit vak zaten ook de meeste kanshebbers die het puntenklassement nog konden winnen.

Het koppel Jan Pellen / JW Nijkamp liet zich echter het kaas niet meer van het brood eten en grepen, mede door de knappe 3de plaats van vandaag, de winst in het puntenklassement en pakten ook het gewichtsklassement meteen maar mee.

Er bestaan weer plannen om in de toekomst vier wedstrijden te gaan organiseren en deze dan naast die van Diemen te laten lopen. Later meer.

Het eindklassement:

Nijkamp Pellen 13 punten                                 Gewicht    33460

Tijsen /v Hattum    15 punten                       Gewicht      25240

V d Weerd /v d Geer 18 punten                    gewicht        27840

Iedereen Bedankt en tot de volgende keer Namens Jan Wagensveld en T H C Rivierenland

Terug

28-01-2019
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank