Komen er een aantal door Sensas georganiseerde wedstrijden in 2019

Als je zoals ik nogal op de wandelgangen rondloopt, dan vang je nogal eens wat op, hier en daar. Zo schijnt het zo te zijn dat de mannen van Sensas dit jaar een aantal leuke wedstrijden gaan organiseren.

De data en de locaties die genoemd worden? 6 april en 7 september lijkt het er op dat er losse koppelwedstrijden gaan komen op het Snake Lake van de Berenkuil. Door het open raam vlogen ook de data 18 en 25 mei naar binnen. Op die data zouden er door Sensas op Aqua Vita twee gescheiden koppelwedstrijden georganiseerd gaan worden.  Verder valt ook de naam van Toms Creek. Zou leuk zijn als op deze Commercial ook het een en ander georganiseerd gaat worden.Last-but-not-least liepen wij tegen het verhaal aan dat het jaarlijkse Sensasfestival ook dit jaar weer op Aqua Vita plaatsvindt. Vissen op Aqua Vita op 30 en 31 mei en 1 juni.

Of dit ook daadwerkelijk doorgaat zullen we snel genoeg weten. Hou het nog even voor jezelf; het is maar dat je het weet.  Ik ga eens op zoek naar een koppelmaat. Geloof dat ik die binnenkort hard genoeg nodig heb.Terug

16-01-2019
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank