Prachtige vangsten in Zeewolde

In een bomvolle haven werd wederom gestreden tussen de matadoren van de wintervisserij. Bij loting bleek dat enkele vissers  op plekken zouden zitten die voordeel op zouden kunnen leveren. Zouden kunnen want de haven is even goed bezet met vis alsook onvoorspelbaar.

 

In Vak A waren er kleine verschillen, de voorkeursplek hier is er ook echt 1 die constant lijkt te produceren. Tot nu toe is elke wedstrijd waar de goede plek en goede visser elkaar treffen raak. Vissend in de midden moest A. Roelfse de eer aan zich voorbij laten gaan alhoewel hij dichtbij kwam. Het was deze keer Bert Bouwman die toesloeg. Met ruim 15 kilo won hij het vak. In de overall ranking werd Bert 2e.

 

In Vak B was het een gelijkwaardige strijd die alle kanten op kon. Was het R Mols op de stek waar reeds twee keer gewonnen werd dit seizoen? Hij ging na 2 uur op een duidelijke overwinning af. Toch was er ons snelheidsduiveltje uit Zeewolde die de strijd in zijn voordeel beslechte. Uiteindelijk zat er op een gewicht van bijna 17 kilo maar 800 gram tussen maar Jan v.d. Bovenkamp won. Hij won deze open wedstrijd.

 

In vak C was het v.w.b. de vis ongelijk verdeeld, de strijd om de winst speelde zich af tussen Dikkie Berends en André Rademakers. Uiteindelijk won André, dit ondanks alle lichamelijke ongemakken die hem al tijden parten spelen, een verdiend resultaat. Uiteindelijk werd André 3e overall. Hij ving 11 .3 kilo.

Wederom een sportief festijn voor en door sportvissers, elke keer weer blijkt de gezelligheid en perfecte organisatie bij deelnemers maar ook kijkers ongebruikelijk goed te zijn in Zeewolde. Nou ja bijna iedereen, een buurtbewoonster had geklaagd dat ze tegen het altijd op het parkoers aanwezige toilet aan moest kijken. Zeuren kan natuurlijk altijd! Zelfs de politie kwam even kijken en zich verwonderen over de snelle en mooie vangsten, het eigen mobiele toilet van de club zien ook zij als een prima initiatief.

 

Echt iedereen komt terug in het clubhuis, ook wetende dat ze wellicht een keer niet in de prijzen zijn gevallen. De sfeer is goed net zoals de vangsten en dus staat de volgende wedstrijd al weer gepland.

De eerstvolgende wedstrijd is een competitie wedstrijd op de 21e, op 26 januari is de open koppelwedstrijd, de deelnemers daaraan wensen we weer veel plezier!

 Terug

14-01-2019
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank