Cor Kraaij op herhaling in Brielle

Op zondag 13 januari werd de achtste wedstrijd van de wintercompetitie gevist. De 19 deeelnemers werden verdeeld over de drie vakken in de Verlorenkost. De weersverwachting was niet al te best maar viel achteraf best mee, sommigen zaten met de wind in de rug en anderen in het gezicht, kwestie van loten zullen we maar zeggen.

Het eerste vak op de steiger vanuit het hoekje tot aan het bekende knikje werd wederom gewonnen door Cor kraaij, met 16,3 kilo en dat was tevens het hoogste daggewicht. Op de tweede plaats was het de lijstaanvoerder van het tussenklassement Jos Wensveen met bijna 15 kilo en op de derde plaats was het onze jongste deelnemer Dennis Arkenbout met 12,4 kilo.Het tweede vak zat gedeeltelijk op het gras en op de steiger bij van der Linden, dit vak werd gewonnen met 7 kilo, gevolgd door Cees Versluis met bijna 2,2 kilo tegen de ark aan en op derde plaats Marcel Roest met 1,5 kilo.

Het derde vak zat vanaf de hoge muur tot achter het Geuzenschip en hier was het, de op één na jongste deelnemer Bas de Pijper met 14,6 kilo die er met de
buit vandoor ging, op de tweede plaats was het Peter van Oudheusden met 8,8 kilo en derde was Kees Westdorp met 7,9 kilo.Na acht wedstrijden met drie afschrijvers gaat Jos Wensveen aan de leiding met 7 punten, op de voet gevolgd door Bas de Pijper ook met 7 punten en op de derde plaats Peter van Oudheusden met 8 punten. Met nog twee wedstrijden te gaan wordt het spannend aan de kop van het tussenklassement.

De resultaten
:

 Terug

14-01-2019
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank