Henk Roskam wint Sinterklaaswedstrijd Brielle

De zondag voorafgaand aan pakjesavond staat bij de Watergeus in het teken van de Sinterklaaswedstrijd. Met 22 deelnemers verdeeld over drie vakken en die werden uitgezet in de Verlorenkost. Het lijkt erop dat de vis zich een beetje hier gaat ophouden en dan op sommige plekken, de grote voorns. We hadden één vak op de steiger, het tweede vak was verdeeld, 4 deelnemers op het gras en de andere vier op de steiger bij van der Linden.Het derde vak was ook gescheiden, twee deelnemers tegen de ark aan en de rest van het vak op de hoge muur tot aan het Geuzenschip. Het eerste vak op de steiger was het minst goede vak, hier werden over het algemeen de kleinere vissen gevangen, maar ook daar komt een winnaar uit. Het was Bas de Pijper die met 9,6 kilo de winst naar zich toe trok, gevolgd door Marcel Roest op plek twee met 8,6 kilo en op de derde plaats Cees Versluis met 7,1 kilo.

Het tweede vak was wel het beste vak vandaag, hier werden veel grote voorns gevangen. Het was Henk Roskam die het vak en de wedstrijd wist te winnen met een mooi gewicht van 30,9 kilo, op de tweede plaats Raymond Blokland met 22,2 kilo en op plaats drie Hans van Hesik met 21,4 kilo. Er werd door de acht deelnemers in dit vak totaal 150 kilo gevangen.Het laatste vak werd een prooi voor Jos Wensveen, Jos had vandaag geluk dat de roeiers thuis bleven, hij zat naast de roeiboot die normaal gesproken iedere
zondag een rondje gaat maken. Met 19,4 kilo bleef Jos de nummer twee in dit vak, Rien Verhoeckx 2,2 kilo voor. Op de derde plaats was het Jan van Wanrooij met 13,9 kilo.

Zondag 9 december staat in het teken van de vijfde wedstrijd van de wintercompetitie.

 Terug

04-12-2018
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank