Eerste van de vier winterkoppels zit er weer op.

Wagensveld Hengelsport organiseert i .s.m. THC RIVIERENLAND  en de twee motoren achter deze wedstrijden, Cris v d Geer en Piet van Neerbos, ook dit jaar weer vier winterkoppelwedstrijd aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Tiel. De wedstrijden kunnen zowel als competitie en ook als losse wedstrijden gevist worden. Gelukkig was iedereen mooi op tijd dit mede door dat Gijs Nederhof even voor ons gemeld had dat de A 15 ’s morgens in de richting Tiel afgesloten was en dit bericht was door de meeste deelnemers nog opgepakt.

De loting verliep vlot en het was even droog zodat iedereen zich naar het water haastte.  Het opbouwen verliep droog maar met het begin signaal begon het ook weer te regenen .Direct na het begin werden  er her en der al meteen voorns gevangen . Het waren ook de eerste uren van de wedstrijd die voor de meeste koppels van belang waren om een visje in het net te krijgen , halverwege de wedstrijd gooide een grote olie tanker de wedstrijd aardig door elkaar. Hierna waren het vooral de vissers op de kop- en de staartplekken die de vis weer vlot terug wisten te krijgen.
Met uitzondering van het in het midden van het B-vak vissende Duo John Valenduuk en v d Werf die strak vissend aan het eind ook nog een visje wisten te vangen .

In het A-vak was het niet anders met uitzondering van het koppel Jan Pellen en Robbie Gerrits die als invaller optrad voor Jan Willem Nijkamp dit op staart vissende duo wist gedurende de gehele wedstrijd de vis aan de praat te houden en met 14200 gram de wedstijd wisten te winnen.

 16 december de volgende wedstrijdTerug

03-12-2018
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank