Social mediaplein met bekende vissers op de Hengelsport en Botenbeurs

De voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het tweede deel van het programma is nu bekend. Om gelijk met de deur in huis te vallen: wij geven elke beursdag een gratis Mitchell-hengel weg aan de eerste 350 kinderen! Achter de coulissen wordt weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen, zoals lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting.

 

Lezingen van onder andere Marco Kraal van VisTv
Op de beurs staat wederom de altijd vrolijke Marco Kraal van VisTv. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen, met hem op de foto en ook geeft hij een lezing over baarsvissen. Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. Het volledige programma van onder andere de lezingen is te vinden op de website.

 

Spectaculaire opening met vier vissende vrouwen

Onder begeleiding van Marco Kraal zullen vier vissende topvrouwen Lientje, Anja, Nathalie en Jasmijn de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 spectaculair openen.  

 

Best New Product
Ook opzoek naar de beste nieuwe producten van 2019? Bij de Best New Product-award kunt u stemmen op de mooiste en de beste producten van groothandels en fabrikanten.

 

Vliegvisbaan

Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les casten krijgen van een expert. Bij de stand van NVV is een grote castingbaan aanwezig, waarbij u het werpen met een vliegvishengel kunt oefenen.

Vaste Stokkenshow

Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd voor de witvissers; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De vaste hengel blijft populair onder de sportvissers. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet, Sensas, Daiwa en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je alle nieuwe vaste hengels van alle grote merken ter hand nemen om te voelen hoe strak ze gebouwd zijn en hoe snel je kunt reageren op een aanbeet.


Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur

• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 45% korting.

• 200 internationale hengelsportbedrijven

• 20.000 m² beursoppervlak
• 18.000 bezoekers

• Grootste hengelsportbeurs van Europa

• impressiefilmpje beurs 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=CgNNp0Ko0qQTerug

27-10-2018
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank