Hans Huiberts Kampioen Woensdag competitie 2018.

De mannen van De Meerval uit Nieuw Vennep organiseerden woensdag 3 oktober al weer haar laatste wedstrijd van de woensdagcompetitie 2018 in het Noorder Buiten Spaarne bij Spaarndam. Een prachtig mooi groot water voor degene die met de feederhengel ver willen vissen  kunnen daar hun hart ophalen.  Hans Huiberts ging deze morgen op het laatst naar de 60 meter.De 9de wedstrijd 0p 6 juni is daar ook gevist toen een totaal van  51 kg.110 gr.         
                                                                                                                  Deze morgen konden wij een totaal van .34 kg. en 510 gr. noteren .Er werd  gevist in 2 vakken .Wat het weer betrof; praktisch geen wind prima visweer.     In Vak A werd er totaal 12 kg 260 gr gevangen .dit vak werd gewonnen door Herman Lamfers met 4.760 gr. 2de Hans Huiberts 2460 gr.  3de Tom Kauffman 2.160 gr.  

Het totaal in vak B was 22.Kg, 250 gr. Dit vak schreef Wim Dannijs op zijn naam met een net vol voorns namelijk 59 stuks  en die wogen 5.250 gr. en met dit gewicht werd hij ook winnaar van deze laatste wedstrijd 2de Frenk Rusman 3.650 gr.3de Aad klomp 3.500 gr.    Dit jaar  meer gevangen nu 1216 kg. tegen verleden jaar 1162 kg.

Vanaf de 3de wedstrijd ging de strijd om de titel hoofdzakelijk tussen Hans Huibers en Herman Lamfers en Leen Tuin lag steeds op de loer of een van beide heren een slechte wedstrijd hadden om toe te slaan maar dat gebeurde niet . Er werd gevist met een punten klassement van 1 tot 10 .en iedere wedstrijd in 2 vakken .    Kampioen werd na aftrek 5 slechtste wedstrijden net als verleden jaar toen met 31 punten   Hans Huibers nu met 28. punten hij wist in de  24 wedstrijden 10  maal zijn vak te winnen  en werd 6 keer dag winnaar en ving na aftrek 5 slechtste totaal 161 kg. 260 gr.  Een heel knappe 2de Herman Lamfers met en klein verschil .31 punten .hij werd   12 maal vak winnaar  en 9 keer dag winnaar en ving 159 kg.830 gr.        

            
                                                                                                                                                                                                                                                                Voor de  3de plaats waren voor aanvang van deze wedstrijd nog 3 gegadigde B. Vorstenbosch: 51 pnt. Klaas Dunnik  52  pnt. .           Leen Tuin 53 punten  maar het werd    Bertus Vorstenbosch  55 punten en 107 kg.790 gr.

Na afloop van deze wedstrijd prijs uitreiking in het club gebouw van H.S.V. Haarlem wat gepaard ging met een heerlijke kop erwtensop en een broodje bal .gemaakt door de voorzitter van Haarlem Rien Boon .   Voor de eerste drie was er een geld prijsje. Zo ook voor de Beker finalisten en voor de Zwaarste vis .                                                   Ook Aad Broekhuizen was gereden door zijn vrouw aanwezig hij is geopereerd aan een zware hernia heeft  17 wedstrijden mee kunnen vissen .    3 vissers gingen voor 2 flessen Port Voor alle deelnemers een waardebon van de VVV of Gall & Gall of van slager van der Reep die  sponserde ook met  3  zelf gemaakte heerlijke rookworsten.

De beste wedstrijd van deze competitie was de 7de in de ringvaart Bennebroek-Heemstede   met 16 deelnemers kon er 137 kg. en 80 gram genoteerd worden.                                                                           

                                                                           Uitslag 25e  WedstrijdTerug

05-10-2018
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank