Feestvierdaagse bij Hengeldiscount in Oldemarkt

Bij Hengeldiscount is er afgelopen druk verbouwd aan de winkel en het resultaat mag er zijn. Ter introductie van de zo goed als nieuwe winkel is er vier dagen heropeningsfeest met tal van schitterende aanbiedingen en wordt de heropening opgeluisterd met de aanwezigheid van talloze prominenten.
Zo was vandaag witvistopper Jan v.d. Bovenkamp aanwezig om op al je vragen antwoord te geven. Morgen, vrijdag 28 september, is DAM meervalspecialist rob Hemmelder in de winkel. Als jij dus vragen hebt op het gebied van meervalvissen is dit zeker iets om in de gaten te houden.

Zaterdag 29 en zondag 30 september is witvisspecialist Leen Harmsen in de winkel. Met zijn jarenlange ervaring als wedstrijdvisser in het zoetwatercircuit zijn er weinig vragen aan hem te stellen waar hij geen antwoord op heeft. Deze wandelende hengelsport-encylopedie is geen sportvisvraag te moeilijk of hij weet er wel raad mee.

MadCat prostaffer Albert Dekker hoeft toch eigenlijk geen introductie. Deze meervalfreak geeft zaterdag de 29ste acte de presence in de winkel van Hengeldiscount. Last but not least is roofvisspecialist Gerald Vierhout die zondag de 30ste aanwezig is om op al je vragen antwoord te geven.Als bovenstaande heren geen reden zijn om komende dagen de zaak van Hengeldiscount te gaan bezoeken dan weten wij het ook niet meer. Als je er dan toch naar toe gaat duik dan meteen het nieuwe spaarsysteem van Hengeldiscount eens in. De nieuwe geintroduceerde klantenkaart geeft je tal van extra mogelijkheden. Wij gaan komende dagen zeker een kijkje nemen aan het Dwarsveld 1 in Oldemarkt.Terug

27-09-2018
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank