Win een gratis Floatmaster Bellyboat huurboot

Zoek je een ultieme uitdaging dan heb je deze nu gevonden! Om de nieuwe Float Plus nog bekender te maken bij het grote publiek heeft Fish Inn dit geweldige pakket bedacht. Voor Euro 99,00 per dag huur je een Floatmaster XL Air bellyboat die voorzien is van de meest innovatieve aandrijving die er is voor de bellyboat namelijk de Floatplus.

Mocht deze Float Plus aandrijving je zo goed bevallen en je beslist deze bij ons aan te schaffen dan krijg je deze dag huur helemaal vergoed van ons! Je huurt voor 99,00 per dag: een Floatmaster XL Air bellyboat die voorzien is van: Float Plus electromotor bellyboat aandrijving, Lowrance HDS 5 dieptemeter en flippers.Een waadpak dien je zelf te verzorgen en als je deze niet hebt kan je met ons contact opnemen of wij dit waadpak in de juiste maat voor jou hebben liggen. Het Float Plus Pro systeem is het nieuwste en meest innovatieve systeem om je bellyboot te upgraden naar een hoger niveau. Toen de bellyboatende teamleden van ons de Float Plus Pro onder ogen kregen waren ze dan ook direct verkocht. Met alle eindeloze peddelsessies, winderige visdagen en het niet kunnen trollen met de bellyboat was de keuze dan ook snel gemaakt, Float Plus gaat het worden! Onder de Floatmaster XL zit een soort rail waar de kleine motor gemakkelijk ingeschoven wordt.

Het kleine koffertje met litium accu wordt achter het zitje neergezet zodat deze niet storend in de weg zit tijdens het actieve vissen. Het complete Float Plus Pro systeem inclusief accu weegt maar 5.8kg en is hierdoor meer dan de helft lichter als alle andere aandrijfsystemen. De hoge kwaliteit 12 volt 41.6 Ampere LG lithium accu zorgt voor uren verticaal, werpend of trollend visplezier. Zoals je ziet zal er een wereld voor je open gaan, zelfs een visweekend zonder oplaadmogelijkheden vormt geen probleem voor het Float plus bellyboat systeem.

De nieuwe Floatmaster XL Air bellyboat is de PVC bellyboot van dit moment. Om de veiligheid te garanderen is deze zware kwaliteit bellyboat uitgevoerd met 3 separate luchtkamers die het bellyboat vissen extra veilig maken. Het extra airdeck onder de zitting zorgt voor extra draagvermogen zodat zelfs zwaardere personen ruim bovenop het water zitten. Tevens zit je als visser echt op een troon door de extra hoogte die het airdeck biedt De Floatmaster XL Air bellyboot heeft een totale lengte van 170 cm en is 110 cm breed, dit zorgt ervoor dat deze bellyboot in nagenoeg iedere auto vervoerd kan worden.Het totaal gewicht van deze Floatmaster bellyboat is 11kg inclusief airdeck. De floatmaster bellyboat is voorzien van 2 handgrepen aan de zijkant en 2 aan de achterzijde (onder & boven) voor optimaal draag gemak. Eenmaal een floatmaster altijd een floatmaster! Samengevat is dit je kans om een uniek bellyboat avontuur te beleven en met het revolutionaire Floatplus systeem kennis te maken.

Om het nieuwe Float Plus systeem en de hoge kwaliteit Floatmaster bellyboats nog bekender te maken bij het grote publiek hebben we deze geweldige win actie bedacht. Wordt jij de winnaar van deze actie dan krijg je een dag bellyboat huur t.w.v. €99,00 helemaal gratis. Wij durven met zekerheid te zeggen dat jij je als een koning op het water zult voelen tijdens deze waanzinnige dag.Terug

23-09-2018
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank