Unieke streetfishingevent in Willemstad en Hellevoetsluis

Sportvisserij Zuidwest Nederland organiseert op zaterdag 15 september een Streetfishingevent in Willemstad en Hellevoetsluis. Deze viswedstrijd is één van de projecten van het Droomfonds Haringvliet. Het parcours is vooraf bekend gemaakt aan de deelnemers zodat er ook getraind kan worden.

Voorzitter van Sportvisserij Zuidwest Nederland, Eric Marteijn, zal de deelnemers en genodigden welkom heten. De wedstrijd begint om 9.30 uur bij Restaurant Bellevue, Bovenkade 1 in Willemstad. Het startschot wordt door wethouder Jack van Dorst gegeven.


Om stipt 11.30 uur is het einde wedstrijd van het ochtenddeel. Met de boot worden de deelnemers verplaatst over het Haringvliet naar Hellevoetsluis, waar vanaf 14.30 uur het tweede deel van de wedstrijd gevist gaat worden. Ook dit deel van de wedstrijd duurt twee uur en verloopt op eenzelfde manier als het ochtendprogramma. Om 16.30 uur varen de deelnemers weer met de boot terug naar Willemstad.

Wil je een kijkje nemen bij deze wedstrijd; het is vrij toegankelijk voor publiek. Verzoek is wel om de deelnemers niet te storen.Terug

14-09-2018
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank