OPEN TIELS KAMPIOENSCHAP 2018

Zondag 9 september 2018. Het strijdtoneel was het Amsterdamrijnkanaal  bij Tiel. Met 84 deelnemers was de wedstrijd goed bezet bijna iedereen was al vroeg aanwezig zodat we op tijd met de loting konden beginnen. Helaas een deelnemer niet op komen dagen zijn inschrijving blijft staan totdat deze is voldaan blijft hij van onze wedstrijden uitgesloten.

Er waren 3 vakken uit gezet met 7 prijzen per vak een trofee voor de vak winnaars en een wisselbeker en extra prijs voor de totaal winnaar. De verwachtingen waren hoog gezien de vangsten van de afgelopen weken met het grote aantal deelnemers was de druk wel een stuk hoger op dit veel beviste stuk.

Er was een sterk deelnemersveld op de wedstrijd afgekomen met o.a. Ben v Eck ,Frank v Waalderen ,John Valenduuk, Jan Wagensveld en natuurlijk de plaatselijke crack Good old Piet v d Heuvel.Op een paar plaatsen na werd er al snel vis gevangen vooral kleine vis en iedereen probeerde de grotere vis aan de praat te krijgen .Hier en daar een bonus vis en anderen die toch wel met enige regelmaat blieken begonnen te vangen. Fanatiek als altijd Piet v den Heuvel Goed voor de winst in het B vak.
Frank v Waalderen schraapte  een aardig netje bij elkaar genoeg voor de Vak winst in het C vak.In het A vak was een man die er boven uitstak . Ben v Eck altijd strak vissend en een echte kanaal topper. Genoeg gewicht om het kampioenschap op te eisen. Hier te midden van de vak winnaars

Iedereen bedankt voor de deelname De vereniging THC Rivieren Land voor het beschikbaar stellen van de extra prijs en Pets Place Tiel voor de wisselbeker.Terug

09-09-2018
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank