Jeugdselectie HF Midden Nederland aan het Lingekanaal.

HF Midden Nederland heeft zijn jeugdselectiewedstrijd gevist aan het Lingekanaal in Dodewaard.  De afgelopen vier weken is er vrij veel getraind op deze locatie. Diverse toppertjes die al aardig wat ervaring hebben opgedaan zijn toch vier a vijf dagen wezen trainen.Er werd een wedstrijd verwacht waarbij niemand iets cadeau kreeg. (behalve de kop en de staart). Er werden vooraf perfecte visplaatsen tussen het riet gemaakt door de plaatselijke Hsv t’Alvertje uit Opheusden.

Nu stroomde het Kanaal niet , normaal is dat wel zo. De zwaardere dobbers moesten worden vervangen door een lichte waarbij op een secure manier gevist moest worden. En het werd nog moeilijker als aanvankelijk werd gedacht, de grote aantallen en gewichten bleven uit.Na het eindsignaal werden de vissen gewogen en de einduitslag opgemaakt. Bij de U 15 werd Frans Jansen FederatieKampioen vissend vanaf de kopstek wist hij ruim 2 kilo aan kleine vis te vangen hierbij Was hij Bas Dams net voor, Bas ving 1700 gram waarvan 1 platte van 1200 gram. Derde Werd Luc Berends met 1050gram.


Bij de U 20 viste Kirina Raterink met 3410 gram als enig meisje in deze categorie alle jongens naar huis. Tweede werd Nick Eestermans met 3020 gram. Mathias Ruhe viste naar de derde plaats nadat hij aan het eind van de wedstrijd nog een kilo aan alvers bij elkaar sprokkelde.

Bij de U 24 Ging de winst Naar Henri Zwijnenburg hij wist vissend vanaf de staart 4 ½ kilo vis naar de kant te brengenTerug

24-06-2018
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank