Rene Molenveld winnaar Oliebollenwedstrijd 2017

De vierde editie van de Oliebollenwedstrijd zit er weer op. In de week voorafgaand aan de wedstrijd heeft de organisatie nog enkele malen nee moeten verkopen en dan is het extra zuur dat er twee deelnemers niet op komen dagen.


Om zeven uur was de organisatie al druk in de weer met het uitzetten van het parcours De plekken werden uitgezet aan de “dode arm”, bij de palen en richting  de brug. Na het uitzetten de oliebollen klaarzetten, ze waren weer super lekker Rene, en de kruidenbitter, Jans Foezel, van Jan`s Wijn-Whisky-Bier-specialiteiten uit Groenlo,  al vast inschenken de eerste deelnemers konden namelijk elk moment arriveren.

Rond kwart voor acht was het al gezellig druk aan de waterkant en lieten de eerste deelnemers de “Foezel” en de oliebollen goed smaken. Rond achten was iedereen aanwezig en na het betalen van de inleg kon er geloot worden. Voor het loten werden de deelnemers nog “gebriefd” wat wel en wat niet mocht. Na de briefing snel een nummer pakken en de plek opzetten.

De weergoden waren ons goed gezind, nauwelijks wind en niet al te koud. Ideale weersomstandigheden om een wedstrijd te vissen. Om klokslag negen uur klonk het beginsignaal en de vier uur durende wedsstrijd was begonnen.

 Vak A (dode arm): Normaliter is dit het vak waar de bonusvis gevangen wordt, helaas was dit vandaag niet het geval. Door de troep op het water, afkomstig van net groene kanaal, was het met name op de lage nummers lastig vissen. Op de hogere nummer had je minder last van de troep en daar werd dan ook vis gevangen. Wim Tuller wist er twee te vangen wat hem vak winst opleverde, tweede werd Harm Roos. De rest van de deelnemers kon de vis niet verleiden.

 

Vak B (de Palen) : Hier was het, helaas, niet beter dan in vak A, al had je hier wel minder last van de troep. Rene Molenveld was de enige in dit vak die de vis kon verleiden. Hij werd dan ook eerste.

Vak C (de brug ): In dit vak zaten de meeste deelnemers met vis, drie deelnemers wisten een beet te verzilveren. De overige deelnemers hebben niets gezien wat op een beet leek. Erwin Hoitink wist een aardige voorn te vangen en werd derhalve eerst, tweede werd Jimmy Hulshof en derde was Udo Boll.

Uitslag:

 

Vak A:

1.

Wim Tuller

275

gr

1

pnt.

2.

Harm Roos

215

gr

2

pnt

 

Vak B:

1.

Rene Molenveld

310

gr

1

pnt.

 

Vak C

1.

Erwin Hoitink

135

gr

1

pnt.

2.

Jimmy Hulshof

55

gr

2

pnt.

3.

Udo Boll

40

gr

3

pnt.

 

 

Eindstand Oliebollenwedstrijd 2017:

1.

Rene Molenveld

310

gr

1

pnt.

2.

Wim Tuller

275

gr

1

pnt.

3.

Erwin Hoitink

135

gr

1

pnt.

4.

Harm Roos

215

gr

2

pnt.

5.

Jimmy Hulshof

55

gr

2

pnt.

6.

Udo Boll

40

gr

3

pnt.

 Terug

18-12-2017
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank