Winst voor Jansen en Honders

Het was vandaag, zondag 17 december, weer gezellig druk in het Tielse clubgebouw van THC Rivierenland voor de loting van de wedstrijd van vandaag. Iedereen op tijd geen en  geen afmeldingen; met 23 deelnemende koppels kon iedereen, na de loting, richting het Amsterdam Rijnkanaal. Vanwege de hoge waterstand moest de wedstrijdleiding, voorafgaand aan de wedstrijd, naar de waterkant om te kijken of de kantnummers niet onder water waer verdwenen. Dit was gelukkig niet het geval.Voorafgaand aan de wedstrijd waren de vangsten de hele week al erg moeizaam geweest. Het vele smeltwater, het drijfvuil en de aanwezige modder zorgden er voor dat er wat twijfels waren over de vangsten.

Vanaf het begin van de wedstrijd viel het niet mee om de vis aan het azen te krijgen. Net als bij de vorige wedstrijden begon te vis te azen bij de kop- en staartnummer. In het A-vak ging de strijd vandaag tussen de jonge Tim Frederiks, samen vissend met Jeroen v d Broek, en Roland en Gerwin v Vulpen die op het kanaal meestal ook wel een visje weten te vangen. Uiteindelijk werd dit vak op het laatst  met een vis verschil gewonnen door Tim en Jeroen; dit steeds sterker vissende duo kon na afloop de eerste prijs en de poule op komen halen.Het  B-vak was vandaag het beste vak. In dit vak werd er vooral op het laatst door sommige koppels nog net een mooie bonus vis gevangen. Zo was het Jan Wagensveld die net voor de fluit nog een brasem van ruim  2 kilo wist te scheppen. Het duo Andre Jansen/Henk Honders wist vanaf het begin af aan meteen vis te vangen en dat bleek genoeg voor de 3de overwinning op rij. De strijd om de tweede en derde plaats was hier in deze sector een stuk spannender. Een aantal koppels eindigde zo rond de 6 kilo.  Uiteindelijk waren het Gerrit Beekhuizen en Wout v d Berg die met de 2de plaats aan de haal gingen

De resultaten:

A Vak

1 Tim Frederiks / Jeroen v d Broek    4700 gram

2 Roland v Vulpen /Gerwin v Vulpen 4500 gram

3 Gerrit de Jongh /William v Mourik  3680 gram

B Vak

1 Andre Jansen / Henk Honders          9280 gram

2 Gerrit Beek huizen /Wout v d Berg 6880 gram

3 Jan Wagensveld/Frans Deley            6460 gram 

Op 14/1 en 28/1 staan nog twee winterkoppelwedstrijden op de lijst. Voor de volledige wedstrijdinfo surf even naar de kalenders. .

 Terug

17-12-2017
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank