J. Epping en G. Bisschop winnen koppel Rix HS.

Zaterdag is weer de traditionele koppelwedstrijd van Rix Hengelsport gevist in de Vecht te Hardenberg. De wedstrijd wordt al jaren georganiseerd door hengelsport vereniging De Dobber uit Hardenberg. Vissen in een stromende rivier is voor heel veel visliefhebbers een echte uitdaging. Zeker als het weer en de vis een beetje wil meewerken kun je prachtige sport aan de Vecht beleven. Bovendien zit je in een prachtige omgeving rond Hardenberg te vissen en dat is al een beleving op zich.

Er was dan ook veel belangstelling voor deze kraker. Er hadden zich 41 koppels aangemeld helaas moesten drie koppels om verschillende redenen verstek laten gaan. Er werd gevist in drie vakken rond Hardenberg. Het A vak viste in Rheeze, het B vak zat op de promenade in Hardenberg en het C vak zat bij de brug in Gramsbergen. Belangrijk is dat er voldoende stroming in het water zit want dan is de vis vaak actiever. De stroming was echter matig en dat maakte dat het toch een lastige wedstrijd werd.De winnaars kwamen zoals verwacht uit het favoriete B vak op de wandelpromenade. Vissend op B 25 waren ze deze dag duidelijk het sterkste van allemaal met een vangst van 14.910 gr. De winnaars in het C vak G. Voerman/A. Cossmann namen de winst met een vangst van 4.790 gr mee naar Heek in Duitsland. De vangsten waren hier behoorlijk matig.

Het slechts hadden de vissers het getroffen in het A Vak in Rheeze waar dit keer gewoon slecht gevangen werd. Het koppel W. Dannenberg/A. Bruggink uit Rijssen greep hier de winst met een vangst van 3.740 gr. Na afloop werden de prijzen uitgereikt onder het genot van een hapje en drankje in clubhuis Ons Stekkie. We kunnen terugzien op een zeer geslaagde wedstrijd.

                                                                                                                       B.J. SpijkersTerug

30-04-2017
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank