Clinic in Zuid West Nederland

 De laatste  twee jaar hebben de verschillende federaties clinics georganiseerd voor jeugdvissers en dames. Deze clinics werden verzorgd door topwedstrijdvissers uit de verschillende Nederlandse teams. De meest talentvolle vissertjes mochten afgelopen jaar deel uitmaken van twee teams die Sportvisserij Zuidwest Nederland afvaardigde naar de Nationale Teamcompetitie U20/Dames.

Dit jaar zal Sportvisserij Zuidwest Nederland in samenwerking met Sportvisserij Nederland weer clinics organiseren! De clinics zijn, net als vorig jaar, voor jongens die nog geen 20 zijn en dames van alle leeftijden.

Vind jij het leuk om te vissen, ben je bereid veel te leren en zou je aan wedstrijden mee willen doen? Was je daarnaast maximaal 18 jaar op 31 december 2016 of ben je een vrouw? Dan is deze clinic zeker iets voor jou!  Onder leiding van echte topwedstrijdvissers organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland een clinic op zondag 28 mei van 9.00 uur tot ongeveer 15.00 uur

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er dit keer één clinic georganiseerd. Deze clinic wordt in ieder geval verzorgd door niemand minder dan de bondscoach Jan van Schendel samen met Niels Evers en andere leden van de diverse nationale selecties. Er gaat gevist worden in de Menkenvijver in Oud-Gastel. De coaches leren je hier de basis van het wedstrijdvissen, ook al is de clinic zelf géén wedstrijd. De coaches vinden het niet belangrijk of je nou een visje meer of minder vangt dan je buurman. Wat zij wel graag willen zien, is jouw manier van vissen. Denk daarbij aan vistechnieken, voeren (met de hand en cuppen), tactiek en hoe fit je bent. Geef de coaches een uitgebreid kijkje in jouw vismogelijkheden, laat zien wat je in huis hebt!

De wedstrijdvisserij in Nederland is een nieuwe koers gaan varen. De nadruk ligt op het teamvissen. Zo wordt er ook dit jaar weer een Teamcompetitie georganiseerd voor vissers die nog geen 20 jaar zijn en dames (de leeftijd van de dames is niet aan een maximum gebonden). De Teamcompetitie gaat over vier wedstrijden (twee weekends). Insteek van de clinics is dat de meest talentvolle vissers samen een team gaan vormen dat namens Sportvisserij Zuidwest Nederland aan de Teamcompetitie deel zal gaan nemen!

Tijdens de clinic wordt dan ook bekeken wie de meest talentvolle vissers zijn. Zij gaan vervolgens door naar een tweede clinic. Deze tweede clinic wordt georganiseerd op zondag 25 juni 2017 aan het Kanaal door Voorne. Tijdens deze tweede clinic wordt uiteindelijk bepaald wie samen één van de door Sportvisserij Zuidwest Nederland afgevaardigde teams zullen gaan vormen.


Deelnemen aan de clinic is helemaal gratis en er wordt voor aas en voer gezorgd (dit hoef je dus niet zelf mee te nemen)! Wel mag je je eigen visspullen meebrengen. Alles wat je gebruikt wanneer je zelf gaat vissen. Wil je meedoen?

Dan kun je je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en deze per post te sturen aan Sportvisserij Zuidwest Nederland, Biesboschweg 4a, 4924 BB Drimmelen of via e-mail naar ard@sportvisserijzwn.nl . Aanmelden voor de clinic kan tot uiterlijk 15 mei 2017! Zodra alle inschrijvingen binnen zijn, krijg je bericht.Terug

29-04-2017
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank