Meet and Greet met de mannen van KH Baits and Tackle

Op donderdag 24 november organiseren de mannen van KH Baits and Tackle een “meetingavond” voor alle hengelsportliefhebbers. Tijdens deze avond zal het team van KH Baits and Tackle aanwezig zijn om antwoord te geven op al je vragen. Doordat er consultants van verschillende disciplines aanwezig zijn, kun je je al vragen kwijt op het gebied van wit-, karper- en roofvissen. Ook met de barbeelliefhebbers is rekening gehouden.


Tijdens deze avond kun je daarnaast kennismaken met het assortiment van KH Baits and Tackle. Dit kan meteen wel eens een goed moment zijn om alle ins-and-outs te leren kennen van het zojuist op de markt gebrachte madenpoeder. Volgens de mannen van KH is de Maggot Secret in 3 soorten te verkrijgen: Sweet, Fish en Special Fish en inzetbaar op elk water en in alle jaargetijden. Kan mij voorstellen dat je als beetje wedstrijdvisser hier wel interesse in hebt.


Plaats van handeling is Dorpshuis de Schakel aan de Honsvoet 2, 6678 BM in Oosterhout in Gelderland. Effe opletten mannen, dat je niet richting Oosterhout in Brabant gaat rijden!!!!. De toegang is gratis en de deuren zwaaien vanaf 20.00 uur wagenwijd open.Terug

25-10-2016
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank