Schrijf je in voor de Cursus Controle Visdocumenten in Akersloot

Op vrijdag 11 november 2016 is er weer een cursus Controle Visdocumenten georganiseerd in het Van der Valk Hotel te Akersloot.Deze eendaagse cursus, is bestemd is voor vrijwilligers die zich als gecertificeerd controleur willen inzetten voor hun hengelsportvereniging. Inschrijven voor deze cursus is nog mogelijk, er kunnen maximaal 20 personen deelnemen op deze cursusdatum.

VISpas en Controleteam
Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van visserijregels, sportvisdocumenten en voorwaarden gebruik VISpas. Ook leer je hoe controleacties worden georganiseerd, welke afspraken je maakt met je controleteam om een goede en vooral efficiënte controle uit te voeren. Op de cursusdag worden ook hulpmiddelen aangereikt om je sociale vaardigheden bij controle aan de waterkant te vergroten.

Je taak als controleur
Je taak als controleur sportvisserij is natuurlijk op de eerste plaats gericht op de controle van de juiste visdocumenten op de wateren van jouw vereniging. Hierbij controleer je op de naleving van de visserijregels, de voorwaarden Gebruik VISpas en de specifieke verenigingsvoorwaarden.

Als controleur sportvisserij ben je daarbij uiteraard het gezicht (ambassadeur) van je vereniging. Tijdens een dergelijk contactmoment zien leden echter ook de kans om jou vragen te stellen over de juiste visdocumenten, het viswater, de visstand en zaken waaraan zij zich storen of die onduidelijk zijn.

Via deze link kun je je aanmelden voor de cursus.

Meer informatie over de cursus tref je aan op de site van Sportvisserij Nederland.

 Terug

02-09-2016
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank