Succesvolle strandclinic voor de jeugd.

Voor het 2de jaar op rij heeft de jeugdcommissie van regio West in samenwerking met HSV de Sportvisser uit Noordwijk een jeugdstrandvisclinic georganiseerd op het strand van Noordwijk. Alle aangesloten verenigingen hebben een uitnodiging ontvangen om hun jeugdleden te informeren en te vragen deel te nemen aan dit evenement, wat als doel had de jeugd kennis te laten maken met de facetten van het strandvissen.


Hoewel de aanmeldingen slechts mondjesmaat binnenkwamen konden op 28 augustus toch 33 jeugdige vissers verwelkomen  in het clubhuis van HSV de Strandvisser op het mooie strand van Noordwijk, waar een 20-tal seniorvissers hen al op stond te wachten. Na een welkomstwoord van de voorzitter van de jeugdcommissie, een bak koffie en een 2-tal flinke regenbuien werden alle jeugdleden verdeeld over de senioren. Zij kregen de man ieder 50 pieren, beschikbaar gesteld door Sportvisserij Midwest Nederland, en kon het transport naar het water beginnen

Om 10.00 werd begonnen met het vissen, wat ondanks dat het een leerproces betrof, toch in een wedstrijdverband werd gedaan. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam er steeds meer wind vanuit zee en werd het ook wat drukker op het strand met zwemmende gasten. De organisatie zag zich dus genoodzaakt om de wedstrijd een half uur in te korten. Het plezier was er niet minder om en alle deelnemers, zowel jong als oud, kon na afloop weer verwelkomd worden in het clubhuis van HSV de Sportvisser waar een lekker broodje met frikadel of kroket klaar.

Omdat het toch een wedstrijd betrof waren er ook een aantal hoofdprijzen te verdelen, hoewel alle deelnemers vandaag in de prijzen vielen. Alle deelnemers werden getrakteerd op een tasje met allerhande folders, een hakensteker, een rolmaat en nog vele andere artikelen beschikbaar gesteld door Federatie Midwest Nederland, een zak snoep , een blikje drinken en een deelnemerscertificaat en iet te vergeten een geheel compleet dobbersetje die beschikbaar werd gesteld door Hengelsport van der Niet uit Noordwijkerhout.

Hoewel de vangsten enigszins tegenvielen werden er toch een aantal vissen gevangen en kan worden gesproken van een zeer geslaagde dag die volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar is, maar dan wel weer op 2e paasdag. Zet het alvast in de agenda  en meld je tegen die tijd allemaal aan, zodat we het gehele strand van Noordwijk kunnen vullen met jeugdige strandvissers.

We willen vanuit de organisatie iedereen die zich heeft ingezet om deze dag te doen slagen, heel hartelijk bedanken. Het was helemaal top

 

Chris Volle Bijgenaamd Roman             50 cm

Peter Koeleman

 

Danny Plasmeyer                                  36 cm

Marcel Noort

 

Danique Sip                                          30 cm

Leo Sip

 

Job Brouwer                                         18 cm

Koos Regeer

 

Serano v d Wagt                                   18 cm

Vincent Witteman

 

Tim Stoof                                              18 cm

Ton v Elswijk

 

Florian Wijsman                                    18 cm

Robin v Loon

 

Rens Bos                                              17 cm

Rob Windt

 

Xavier Pijnacker                                    17 cm

Robert Pijnacker

 

Roy Volle Bijgenaamd Roman              16 cm

Sjaak Witteman

 

Jens v Bakel                                         15 cm

Ids v d Niet

 

Nick Heemskerk     3 krabben 

 

 Terug

31-08-2016
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.robbyfish.be
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank